Alla inlägg under januari 2009

Av Carina - 11 januari 2009 15:57

Fick en ny bild på lilla Chiara av Arne (uppfödaren). Tänk vad tiden går sakta när man väntar. Jag måste få dispensansökan godkänd av jordbruksverket innan jag kan hämta hem henne och dom tar ju god tid på sig. Jag har bokat ett flyg ner till Danmark 31 januari så jag hoppas verkligen att det är klart innan dess.


Har även varit inne och petat lite varstans på hemsidan, b.l.a gjort nya knappar och nya "huvuden" till hundarnas egna länkar. Finns ju alltid något man vill finjustera lite.  

Av Carina - 10 januari 2009 19:09

Fick ett mail från Twiggys son, Chininas Quality Guy, som bor i Finland. Han har blivit en riktigt snygg kille. Måste ju visa dom fina bilderna för er alla!

Av Carina - 10 januari 2009 10:49

Valparna mår jätte bra och är pigga och krya. Dom går upp i vikt och äter som små hästar.


Saga är en super duktig mamma. Går knappt att få ut henne och kissa. Får sätta på henne halsbandet och dra ut henne med våld. Och när hon väl är ute så är det panik in igen.


Älskar att sitta utanför buren och bara titta på dom, naturligtvis med kameran i handen. Finns det något sötare än en liten sovande hundvalp??!!

Av Carina - 9 januari 2009 02:52

Klockan är snart 3 på natten och Saga har precis valpat klart. Det är ingen ide att gå och lägga sig nu, ska snart väcka sönerna.


Saga fick 3 hanar och 2 tikar. Alla utom 1 är helt röda utan vita tecken så jag är glad att jag gjorde i ordning olikfärgade snoddar att knyta om halsen på dom. Jag hade aldrig sett skillnad på dom annars.


Sitter troligen kvar här vid datorn dom timmar som är kvar tills sönerna har cyklat iväg till skolan och fixar bilder på valparna på en gång så får Saga gå och sova i lugn och ro med sina små knyten.

Av Carina - 4 januari 2009 13:12

Tog en bild på Saga idag när hon var ute på gården. Igår var det dag 56 och det är livat i magen. Massa tassar som sparkar och viftar där inne. Saga börjar bli riktigt trött på den tunga magen verkar det som. Hon ligger väldigt mycket i bia bädden och vill inte vara ute mer än för en snabb kiss. Men det är inte långt kvar innan det är dags för valparna att komma nu.


Fick en fin bild på Natalie och Gizza. Natalie leker mycket med Gizza och försöker emellanåt uppfostra henne. Det ser så kul ut när den lilla Natalie på 1,4 kilo blir arg på den stora 40 kilos Gizza. Natalie hugger efter henne och Gizza aktar sig noga för den lilla "myggan" som försöker bitas.

Av Carina - 4 januari 2009 01:02

Det blev idag bestämt att lilla Sissala Sandy, Chiara kommer hem till oss i slutet av januari. Hon är uppfödd i Danmark så det blir flyg ner och hämta henne sista helgen i januari. Ska sätta mig på måndag och försöka få iväg dispens ansökan och ringa flyg och boka plats för mig och Chiara.


Hon är så gudomligt söt och jag har alltid gillat svarta italienare. Det blir en dröm som går i uppfyllelse. Hon får bli min födelsedags present till mig själv i år.

Av Carina - 2 januari 2009 11:58

Nu åker jul dekorationerna bort. Vill inte ha julen kvar längre nu.


Jag har fattat ett otroligt svårt beslut. Jag ska försöka hitta ett annat hem till mitt hjärta Frida. Det kommer inte att bli lätt att släppa henne, men jag kan inte av egoistiska skäl ha henne kvar. Hon kan få ett bättre hem med all den uppmärksamhet hon vill ha hos någon annan. Svårt att hinna ge alla hundar det dom vill ha när man har så pass många som jag har. Och jag vill ju satsa på Italiensk vinthund och Cirneco dell'Etna då är det bäst att jag omplacerar mina "onödiga" hundar.

Kommer även att försöka hitta ett annat hem till Axel. Han skulle ha flyttat till min mamma, men det känns bättre att sätta Richie där. Där vet jag att han kommer få det lugn som han behöver för att kunna fortsätta utvecklas och våga ta för sig mer.

Min mamma ska flytta ut till vårat landställe ute i skärgården ute på en ö. Där finns inga bilar och hundar kan springa lösa utan några faror.

Av Carina - 1 januari 2009 11:45

Så var nyår också avklarat. Gott Nytt År på er allihop! Hoppas ni alla får ett lika bra 2009 som jag har tänkt få (man kan ju alltid hoppas :-))


Nyårs afton vart mycket trevlig, lite rörig när både sambon och jag jobbade om varann och däremellan skulle vi hinna med mat och gästerna. Men jag slutade på jobbet vid 21 så jag hann i alla fall vara med vid den väsentligaste tidpunkten.


Så nu rivstartar vi 2009 och siktar högt. Hoppas på Cirneco valparna som snart kommer, tänkte att dom skulle bli snyggingar som kommer ut i ringarna till sommaren. Sen väntar vi ju på Kazzandra som aldrig tycks vilja börja löpa. Och så är det ju Twiggys tur till sommaren. Där hoppas jag att det blir en fin liten italienarflicka som jag kan spara och som kan komma ut i ringarna till slutet av året. Plus att Twiggy ju har fått sin Lure Coursing licens så vi hade tänkt åka på några prov med henne under året. Ska bli jätte roligt. Sicilly hoppas jag ska kunna ta sin licens så att hon hinner ut på lite prov till hösten. 

Ja det finns några mål med det här året också att jobba på. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards